Naar inhoud

Gezocht: bewoners voor een nieuw cohousingproject

Cohousing-project-in-Vinderhoute-near-Ghent-Cohousing-is-swiftly-gaining-popularity-in.png

Stel je kandidaat vóór 15 september 2018!

 

Dit najaar start De Ideale Woning met de voorbereiding van haar eerste sociaal cohousingproject in Wijnegem. In een cohousingproject ligt de nadruk op het samenwonen. Alle bewoners hebben er hun eigen compacte woning, en aanvullend zijn er extra ruimten die worden gedeeld en door iedereen worden gebruikt. Denk onder meer aan de tuin, de fietsenstalling, een grote ontmoetingsruimte, een wassalon enz. In een cohousingproject is er dan ook een heel fijn en nauw contact tussen de verschillende bewoners.

Het voorbereiden van het cohousingproject doen we deze keer, in tegenstelling tot reguliere sociale huisvestingsprojecten, samen met de toekomstige bewoners! Dat betekent dat de toekomstige bewoners van het cohousingproject in groep mee kunnen beslissen over het ontwerp van hun eigen woning. Jij bepaalt dus mee hoe het project er zal komen uit te zien!

 

Ben je nu al overtuigd van de meerwaarde van cohousing? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat door een e-mail te sturen naar cohousing@deidealewoning.be of door een korte brief naar De Ideale Woning te sturen. Dat kan tot 15 september 2018.

Wens je eerst meer informatie over het cohousingproject? Kom dan vrijblijvend naar de informatievergadering op maandag 3 september 2018 om 19.00 in het kantoor van De Ideale Woning. Iedereen is welkom! Aanmelden voor de informatievergadering kan eveneens door voor 29 augustus 2018 een e-mail te sturen naar cohousing@deidealewoning.be.

 

Datum van het bericht: vrijdag 20 juli 2018
Alle nieuws