Naar inhoud

Workshop (tijdelijke) inrichting van de publieke ruimte in Lint

Naar aanleiding van de opmaak van het masterplan voor de renovatie van de wijk Kasteelplein in Lint organiseert De Ideale Woning een workshop rond de invulling van enkele braakliggende gronden. Op korte termijn worden er een aantal woningen gesloopt en daarom zoekt De Ideale Woning een tijdelijke invulling voor deze gronden - eventueel ook voor een leegstaande woning. Met deze invulling stelt ze de gronden open voor alle Lintenaren. In tussentijd werkt De Ideale Woning verder aan haar voorstel voor de herontwikkeling van haar woningen in de buurt Kasteelplein.

Van de deelnemers wordt een actieve inbreng verwacht tijdens de workshop. Speelweide, kippenren, sportparcours, pop-up zomerbar, pop-up kunstruimte enz. Op dit ogenblik is alles bespreekbaar. Het doel is het verzamelen van losse ideeën of concrete voorstellen van betrokken Lintenaren waarmee het ontwerpteam verder aan de slag kan.

 

Heb jij een idee en wil je dit graag op tafel leggen? Schrijf je voor vrijdag 30 november 2018 in door een mail te sturen naar het ontwerpteam (jonas@endeavours.eu).

 

Let op: tijdens deze workshop komt de toekomstige ontwikkeling van de wijk nog niet aan bod. De ideeën krijgen op dit ogenblik nog volop vorm. Begin 2019 wordt de stand van zaken toegelicht.

 

Datum: maandag 3 december 19.30u

Locatie: basisschool De Wilg, Eikhof 20

 

Datum van het bericht: vrijdag 23 november 2018
Alle nieuws